Essunga Bostäder AB söker Ekonomiansvarig

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Vår målsättning är att vara ett attraktivt boendealternativ för alla åldrar genom ett varierat utbud av lägenheter. Detta gör vi genom att förvärva, bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag 317 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens och Essunga äldrebostäders verksam­hets­lokaler.

Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet. Essunga kommuns Vision 2040 är grunden för bolagets framtida satsningar. För mer information om Essunga Bostäder AB hänvisas till vår hemsida, www.essungabostader.se

Idag har bolaget 16 anställda och vi söker nu en ekonomiansvarig/löneadministratör som vill vara med och bidra med kunskap, glädje och engagemang.

Tjänsten har ansvarsområden inom ekonomisk planering, redovisning, budget och uppföljning, moms, räntor, lön, likviditetsfrågor och finansieringsfrågor, investeringar och ekonomiadministration.

Nu söker vi dig som vill ha ett roligt, utmanande och självständigt arbete i det lilla offensiva bolaget.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig arbetar du både självständigt och i team med andra befattningar i vårt bolag.

Det är en tjänst med många olika uppdrag inom ekonomi, lön och annat förekommande i bolaget.

I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och arbetsgivar­deklaration, budget och prognos, löner, bokslut och års­redo­visning. Arbetsuppgifterna förekommer i olika mängd. Allt kan man inte vara expert på utan det är en lärande tjänst utifrån olika frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ekonomisk högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning samt har bred kompetens och ett stort intresse för ekonomi, lön och administration. Som person är du lyhörd och samarbetsvillig. Du kan hålla ett gott tempo och leverera arbete med god kvalitet mot deadlines. Du är ansvarstagande, har god social kompetens och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Slutligen är du hjälpsam och hjälper gärna till där det behövs i bolaget.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdatum: 2023-01-06

Sök jobbet genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan.eb@essunga.se

Arbetstider

Anställningsform:               tillsvidareanställning

Omfattning:                        heltid

Tillträde:                             snarast eller enligt överenskommelse

Löneform:                           månadslön

Ort:                                     Nossebro

Kontaktperson

VD Johan Skoglund 0512-57231

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Publicerat 2022-11-23