Essunga Bostäder AB söker Fastighetsskötare

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Våran målsättning är att vara ett attraktivt boendealternativ för alla åldrar genom ett varierat utbud av lägenheter. Detta gör vi genom att förvärva, bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag drygt 300 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens och Essunga äldre­bostäders verksamhetslokaler.

Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet. Essunga kommuns Vision 2040 är grunden för bolagets framtida satsningar. För mer information om Essunga Bostäder AB hänvisas till våran hemsida, www.essungabostader.se

Idag har bolaget 16 anställda och vi söker nu en fastighetsskötare som vill vara med och bidra med engagemang och kunskap.

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare är du bolagets ansikte utåt. Du möter dagligen våra kunder och ansvarar för att ge dem en god serviceupplevelse. Du är direkt underställd våra drifttekniker och i din roll ingår både inre och yttre fastighetsskötsel som kan bestå av enklare injusteringar och arbetsinsatser kring rörmokeri, el, snickeri, ventilation, gräsklippning, ogräsrensning samt beställningar. Du hanterar felanmälan och underhåll av fastigheter samt fasta rutiner.

 

Arbetstider

Omfattning: Heltid, beredskapstjänstgöring ingår om behov finns.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse och bred kompetens inom fastighetsområdet. Du har flerårig praktisk arbetslivserfarenhet inom fastigheter och god IT-vana.
B-körkort krävs.
Meriterande är om du har utbildning inom fastighetsskötsel, gärna med spets­kompetens inom något för tjänsten relevant område (exempelvis inom el eller VVS).
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande, är välstrukturerad och trivs med god ordning och reda. Vi förutsätter att du har hög social kompetens och att du är en lagspelare som inger förtroende.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdatum: 2022-09-05

Sök jobbet genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan.eb@essunga.se

Kontaktpersoner

Stefan Johansson 0512-57123
Peter Johansson 0512-57210

 

Publicerat 2022-08-15