Fastighetsskötare/Bovärd till Essunga Bostäder AB

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Detta gör vi genom att förvärva bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag drygt 300 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens och Essunga äldrebostäders verksamhetslokaler. Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet.

Från och med i år ska vi öka takten i bostadsbyggandet, med målsättningen att nyproducera ett flerbostadshus per år. Vi ska även genomföra nyinvesteringar i kommunens lokaler i storleksordningen 200 miljoner kronor inom den närmaste femårsperioden. Just nu är vi drygt 16 anställda med stort engagemang och kunnande, men för att klara våra utmaningar söker vi nu en fastighetsskötare/bovärd som vill vara med och bidra till Essunga kommuns Vision 2040.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare är du bolagets ansikte utåt. Du möter dagligen våra hyresgäster och ansvarar för att ge dem en god serviceupplevelse. Du är direkt underställd våra drifttekniker och i din roll ingår både inre och yttre fastighetsskötsel, som bl.a. består av enklare rörmokeri, eljobb och snickerier, avloppsstopp, service av ventilationsaggregat, maskiner mm, gräsklippning, ogräsrensning och mycket mer, samt beställningar och lageransvar. Du hanterar felanmälan, avflyttningsbesiktningar av lägenheter och lokaler, enklare underhåll av fastigheter samt sköter fasta rutiner.

Arbetstider
Omfattning: Heltid, beredskapstjänstgöring ingår.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse och bred kompetens inom fastighetsområdet. Du har flerårig praktisk arbetslivserfarenhet inom fastighetsskötsel och god IT-vana. B-körkort krävs.

Meriterande är om du har utbildning inom fastighetsskötsel, gärna med spetskompetens inom något för tjänsten relevant område (exempelvis inom el eller VVS).

Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande, är välstrukturerad och trivs med god ordning och reda. Vi förutsätter att du har hög social kompetens och att du är en lagspelare som inger förtroende.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Essunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/43
Kontakt Peter Johansson, 0512-57210
Stefan Johansson, 0512-57123
Publicerat 2021-06-02
Sista ansökningsdag 2021-06-15

Sök jobbet

 

Publicerat 2021-06-02