Målare till Essunga Bostäder AB

Vi på Essunga Bostäder AB har en nyckelroll att spela i att uppfylla Essunga kommuns Vision -10 000 invånare år 2040. Vi söker nu dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot visionen.

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Detta gör vi genom att förvärva bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag drygt 300 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens och Essunga äldrebostäders verksamhetslokaler. Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet. För mer information om Essunga Bostäder AB hänvisas vår hemsida.

Vi ska bygga bostäder i den takt som efterfrågan finns, men vår målsättning att nyproducera ett flerbostadshus per år. Vi ska även genomföra nyinvesteringar i kommunens lokaler i storleksordningen 200 miljoner kronor inom den närmaste femårsperioden. Just nu är vi drygt 16 anställda med stort engagemang och kunnande.

Arbetsuppgifter

Som Målare är du bolagets ansikte utåt. Du möter dagligen våra hyresgäster och ansvarar för att ge dem en god serviceupplevelse. Du är direkt underställd våra drifttekniker och i din roll ingår alla typer av måleriprojekt såsom lägenhetsmålningar/tapetsering, trapphusmålningar, källarmålningar, fasadmålning, fönstermålning, målning av kontor och lokaler mm.

Arbetstider

Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.
Tillträde: 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker en målare som är positiv, ansvarsfull och som har utbildning och erfarenhet av måleriyrket. För att lyckas i rollen krävs det att du utföra alla typer av måleriarbeten både in och utvändigt, och att du samtidigt arbetar noggrant, grundligt med kvalité. Du är väl införstådd med gällande arbetsmiljö och säkerhet. Har kunskaper i färglära, mängda färg, tvättning, och användning av verktyg. B-körkort krävs.

Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande, är välstrukturerad och trivs med god ordning och reda. Vi förutsätter att du har hög social kompetens och att du är en lagspelare som inger förtroende.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-15

Sök jobbet

Kontaktpersoner

Peter Johansson 0512-57210

Stefan Johansson 0512-57123

 

Publicerat 2022-02-01