Säsongsanställd fastighetsskötare till Essunga Bostäder AB

Vi på Essunga Bostäder AB har en nyckelroll att spela i att uppfylla Essunga kommuns Vision -10 000 invånare år 2040. Vi söker nu dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot visionen.

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Detta gör vi genom att förvärva bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag drygt 300 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens och Essunga äldrebostäders verksamhetslokaler. Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet. För mer information om Essunga Bostäder AB hänvisas till bolagets hemsida.

Vi ska bygga bostäder i den takt som efterfrågan finns, men vår målsättning att nyproducera ett flerbostadshus per år. Vi ska även genomföra nyinvesteringar i kommunens lokaler i storleksordningen 200 miljoner kronor inom den närmaste femårsperioden. Just nu är vi drygt 16 anställda med stort engagemang och kunnande.

Arbetsuppgifter

Som säsongsarbetare är du bolagets ansikte utåt. Du möter dagligen våra hyresgäster och ansvarar för att ge dem en god serviceupplevelse. Du är direkt underställd våra drifttekniker och i din roll ingår både inre och yttre fastighetsskötsel. Du som säsongsanställd kommer att jobba med varierande uppgifter i utemiljö, inre skötsel av de allmänna utrymmen samt sköter fasta rutiner. Arbetssysslorna består bl.a. av gräsklippning, ogräsrensning, underhåll av hårda och mjuka ytor, städning i allmänna utrymmen, torrsophantering mm.

Arbetstider

Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Säsongsanställning, perioden april – september 2022
Tillträde: 1 april 2022.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för grönyteskötsel. Vi vill att du har erfarenhet från liknande arbete. B-körkort krävs.

Meriterande är om du har utbildning inom fastighetsskötsel, gärna med spetskompetens inom grönyteskötsel.

Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande, är välstrukturerad och trivs med god ordning och reda. Vi förutsätter att du har hög social kompetens och att du är en lagspelare som inger förtroende.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdatum: 2022-03-01

Sök jobbet

Kontaktpersoner

Peter Johansson 0512-57210

Stefan Johansson 0512-57123

 

Publicerat 2022-02-01