Snart lanserar vi nya Mina sidor!

Inom kort lanseras nya Mina sidor!


Vi ser fram emot att kunna informera att vi inom kort kommer lansera nya Mina sidor. Som hyresgäst får man via Mina sidor tillgång till information och funktioner som är relevant för sitt boende.

Via nya Mina sidor kommer man dygnet runt  kunna göra en felanmälan och sedan följa sitt ärende tills det har blivit åtgärdat.

 

På nya Mina sidor kommer man som hyresgäst att hitta sina kommande hyresavier inklusive OCR-numret för att enkelt kunna kopiera och sedan administrera betalningen via sin internetbank. Man kommer även se betalningsstatus på sina avier och fakturor för att se om de är betalda eller inte. 

 

Inloggad på nya Mina sidor kommer man kunna uppdatera sina kontaktuppgifter, ta emot meddelanden från oss gällande till exempel driftstörningar, på gång i området och i ”Kundinformation” – den digitala boendepärmen, kommer man kunna ta del av förhållningsregler och annat som gäller för dig som boende hos oss.

 

Via nya Mina sidor kommer man under ”Sök ledigt” kunna ta del av annonserna för lediga objekt för bostäder   samt ställa sig i kö och göra intresseanmälan på önskade objekt. Man kommer sedan kunna följa sina intresseanmälningar genom hela uthyrningsprocessen digitalt.

Inloggning till Mina sidor kommer hanteras tryggt och säkert med BankID. I BankID-appen kommer det stå att verifiering sker med Momentum Signering. Ifall du saknar BankID eller fullständigt personnummer är du välkommen att kontakta oss så kommer du få en aktiveringslänk via e-post. Samt om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsidor önskar vi också att du hör av dig till oss. 

 

Vi ser fram emot att ses på nya Mina sidor!